Middagsmeny

FORETT

  • Blomkålsuppe

    Kr 60,-

  • Aspargessuppe

    Kr 60,-

  • Honningmelon m/ spekeskinke

    Kr 70,-

  • Kanapeer m / gravlaks

    Kr 70,-

  • Innebakt lefse m/ laks

    Kr 70,-

  • Rekecoktail

    Kr 70,-

  • Marinerte Scampi m/ spennende salat & hvitløk brød

    Kr 80,-

  • Avakado m/ rekefyll

    Kr 80,-

HOVEDRETT

  • Lapskaus m/ flatbrød

    Kr 100,-

  • Ertersuppe m/ brød

    Kr 80,-

  • Lasanje m/salat, brød

    Kr 155,-

  • Biffstroganoff m/ris, salat & brød

    Kr 180,-

  • Viltgryte m/poteter & rosenkål

    Kr 190,-

  • Svingryte i spennende saus m/potetmos & brød

    Kr 140,-

  • Kjøttkaker m/ erterstuning & poteter

    Kr 140,-

  • Komle m/ alt tilbehør

    Kr 150,-

  • Steikt laks m/ rømme Potet & gulrot

    Kr 165,-

  • Hjemmelaget snitsel m/ Poteter, & erter

    Kr 160,-

  • Chilli Concarne m/ris & salat

    Kr 150,-

DESSERT

  • Karamellpudding m/ winerkrem

    Kr 70,-

  • Sitronfromage m/jordbærsaus

    Kr 70,-

  • Dronning maud

    Kr 70,-

  • Multekrem

    Kr 70,-

  • Is m/ varme bjørnebær

    Kr 60,-

  • Is m/ frisk frukt

    Kr 60,-

Hovedretten blir servert 2. ganger og innkluderer 3 grønnsaker.


Oppdekking av bord med lys, servietter, duk samt alt dekketøy a kr 60,-
Vi kan også være behjelpelige med kokker og servitører.