Middagsmeny

FORETT


Blomkålsuppe
Kr 60,-
Aspargessuppe
Kr 60,-
Honningmelon m/ spekeskinke
Kr 70,-
Kanapeer m / gravlaks
Kr 70,-
Innebakt lefse m/ laks
Kr 70,-
Rekecoktail
Kr 70,-
Marinerte Scampi m/ spennende salat & hvitløk brød
Kr 80,-
Avakado m/ rekefyll Kr 80,-

HOVEDRETT


Svinesteik
Kr 235,-
Lammesteik
Kr 255,-
Oksesteik
Kr 260,-
Sursteik
Kr 265,-
Dyresteik
Kr 280,-
Kalvesteik
Kr 280,-
Waldorf
Kr 20,-
Tyttebær
Kr 3,-
Fløtegratinerte poteter Kr 25

DESSERT


Karamellpudding m/ winerkrem
Kr 70,-
Sitronfromage m/jordbærsaus
Kr 70,-
Dronning maud - Kr 70,-
Multekrem
Kr 70,-
Is m/ varme bjørnebær
Kr 60,-
Is m/ frisk frukt
Kr 60,-


Hovedretten blir servert 2. ganger og innkluderer 3 grønnsaker

Oppdekking av bord med lys, servietter, duk samt alt dekketøy a kr 60,-

Vi kan også være behjelpelige med kokker og servitører.